Önkéntesség

Ajándékozzon az egyik legdrágább kincséből, az idejéből!

Alapítványunknál a legkülönbözőbb önkéntes tevékenységek végezhetőek, melyet akár  komoly munkaként akár hobbiként élhet meg a segítőnk. Munkáink akár otthonról is végezhetőek! Az önkéntes munkáról igazolást is ki tudunk állítani, így középiskolák és egyetemek partnerségét is szívesen fogadjuk!

A nálunk végzendő önkéntesség tehát nem csak egy olyan jó cselekedet, amin túl kell esni. Ezt élvezni kell, s meg kell látni benne a lehetőséget, mely építője lesz az önkéntes személyiségének.

Várjuk minden érdeklődő megkeresését!

Az önkéntességről:

Sokan úgy vélik az önkéntesség egy gyorsan letudandó jó cselekedet. Mi máshogy gondoljuk! Az önkéntesség attól függetlenül, hogy önzetlenségből és valami nemes ügyért való tenni akarásból kell hogy fakadjon és inspirálódjon, igenis képes adni az önkéntesnek is. Van aki fel sem fogja, csak jobban alszik, csak kiegyensúlyozottabb lesz. Van, aki érzi, hogy valami megváltozott, hogy kapott valamit. Valaki pedig úgy feltöltődik, hogy hosszú ideig ebből képes „táplálkozni”. De mindez csak a felszín alatti rész. Ha figyelembe vesszük, hogy miféle példát állít embertársainak, gyerekeinknek, saját magának akkor máris még összetettebb a kép. Továbbá Alapítványunk munkatársaként egy olyan szervezetnek segíthet, ahol a „legnagyobb” nevekkel lehet munkatárs, ahol olyan eszméket képviselhet melyeket elismert és értékteremtő emberek támogatnak.

Ez több mint referencia!