Önkéntesség

Ajándékozzon az egyik legdrágább kincséből, az idejéből!

Jelenleg az alábbi munka és feladatkörökre keresünk önkénteseket, ám ha saját ötlete lenne, keressen meg minket bizalommal!

marketinges kollégát keresünk

sajtókapcsolatokkal rendelkező kollégát keresünk

 

Az önkéntességről:

Sokan úgy vélik az önkéntesség egy gyorsan letudandó jócselekedet. Mi máshogy gondoljuk! Az önkéntesség attól függetlenül, hogy önzetlenségből és valami nemes ügyért való tenni akarásból kell hogy fakadjon és inspirálódjon, igenis képes adni az önkéntesnek is. Van aki fel sem fogja, csak jobban alszik, csak kiegyensúlyozottabb lesz. Van, aki érzi, hogy valami megváltozott, hogy kapott valamit. Valaki pedig úgy feltöltődik, hogy hosszú ideig ebből képes „táplálkozni”. De mindez csak a felszín alatti rész. Ha figyelembe vesszük, hogy miféle példát állít embertársainak, gyerekeinknek, saját magának akkor máris még összetettebb a kép. Továbbá Alapítványunk munkatársaként egy olyan szervezetnek segíthet, ahol a „legnagyobb” nevekkel lehet munkatárs, ahol olyan eszméket képviselhet melyeket elismert és értékteremtő emberek támogatnak. Ez több mint referencia!

A nálunk végzendő önkéntesség tehát nem csak egy olyan jócselekedet, amin túl kell esni. Ezt élvezni kell, s meg kell látni benne a lehetőséget, mely építője lesz az önkéntes személyiségének.