Projektjeink

Alapítványunk jelenleg egy jótékonysági árverést szervez, mely reményeink szerint megteremtheti a működési tőkénket. Minderre azért van szükség, s azért folytatunk csak részleges projekttevékenységeket, mert nem szeretnénk hogy a civil felajánlások és adományok tartsák fent a szervezetet. Maximális becsületességre és tisztes működésre törekszünk, s amint a működésünk biztosított, eseti jótékony tevékenységeink mellett, különböző projektjeink is el fognak indulni.

 

ÁLLANDÓ PROJEKTJEINK:


Versnegyven

Kimondottan iskolai órára kalibrált 40 perces versszínházi produkciókkal látogatjuk meg az ország különböző oktatási intézményeit, s kiváló művészek segítségével próbáljuk megszerettetni a tanulókkal az irodalmat, s a költészet varázslatos világát.
(bővebben…)

 

Keljfelnap

Október 4.-én minden évben az állatok világnapján egy világviszonylatban is egyedülálló megmozdulást és élménynapot szervezünk, s koordinálunk, melynek keretein belül az “étkezési célra gyártott” állatok közül mentünk meg egyet-egyet…
(bővebben…)


AD HOC PROJEKTJEINK:


Álmodjcsak

Időszakosan igyekszünk hátrányos és halmozottan hátrányos, beteg, illetve nehéz helyzetben lévő és rászoruló gyermekek álmát megvalósítani, továbbá alkotásaikat, tehetségüket bemutatni…
(bővebben…)

 

TÁRSADALMI PROJEKTJEINK:


Közöskéz

Közös összefogás keretein belül, a civil társadalmat is bevonva kívánunk megvalósítani olyan megmozdulásokat, melyek segítséget jelenthetnek rászoruló embereknek, közösségeknek, intézményeknek, helyszíneknek.

Pataktáj

Az ország különböző pontjain, egy környezeti neveléssel és ingyenes előadásokkal egybekötött több kilométeres pataktisztításra várjuk a gyermekeket és felnőtteket egyaránt, mely nem csak egy példaértékű jótékony séta ilyenkor, hanem egy igazi családi élmény is egyben.
(bővebben…)


Adventéj

Advent időszakában rendszeresen egy éjszakai zenés kalandra indulunk, s művészek, előadók és önkéntesek közreműködése mellett szervezünk beszélgetést, gyűjtést, majd tartunk adományozást hajléktalan és nélkülöző embertársaink számára.
(bővebben…)

 

 

Hacsakegy

Időszakosan támogatni kívánunk nemes és jótékony megmozdulásokat, kezdeményezéseket és eszméket, rászoruló embereket, állatokat és projekteket…
(bővebben…)