Tagság ajándékozás

Ajándékozzon szeretteinek egy éves Jóra Való Törekvés klubtagságot, s legyen az ajándék egyben egy nemes gesztus is!

Akár karácsonyi, akár születés vagy névnapi ajándéknak. Ballagásra, szalagavatóra, esküvőre vagy bármilyen nagy eseményre, csodálatos elképzelés lehet ez annak, akinek nincs ötlete, aki valami igazi tartalommal teli, vagy egyedi, nem megszokott ajándékot keres.

Illetve csodálatos meglepetés lehet ez a másik félnek, akinek nincs szüksége huszadik illatgyertyára, s aki egyszerre vágyik fizikai és lelki ajándékra egyaránt.

Az éves tagság mindössze havi 1000 Ft-ba kerül, s ezért a civil színház egyik helyét bérelheti a megajándékozott. Nevét feltüntetjük a saját bársonyszékén, díszoklevelét pedig, mely hirdeti és megköszöni jócselekedetét, kipostázzuk. Továbbá mint a Jóra Való Törekvés Klub tagjának éves beszámolót küldünk részére működésünkről. Így ajándéka máris sokkal több és értékesebb lesz, mint egy üveg ital vagy egy tálca bon-bon.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérvényezheti a klubtagságot úgy is, hogy Ön kapja meg az oklevelet és az adatokat, így azt becsomagolhatja, s meg tudja lepni vele azt, akit szeretne.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérvényezheti a klubtagságot: