Civil tagság

A Jóra Való Törekvés Alapítvány hisz a civil összefogás erejében, hisz az egy szem ember világot formálni képes hatalmában. Szervezetünk ideológiájának egy fontos része a közösségekben való gondolkodás, az hogy bizonyos csoportoknak –így a civil társadalomnak is– lehetőséget kíván adni arra, hogy részesei lehessenek a segítségnek, a munkának, a sikernek.

Egyedi tagsági rendszerünk nem csupán adományozásról szól!

Aki a Jóra Való Törekvés Klubtagságot kiváltja, egy világnézet mellett is állást foglal.

Az éves tagság mindössze havi 1000 Ft-ba kerül, s ezért a civil színház egyik helyét bérelheti az illető. Nevét feltüntetjük a saját bársonyszékén, díszoklevelét pedig, mely hirdeti és megköszöni jócselekedetét kipostázzuk. Továbbá mint a Jóra Való Törekvés Klub tagjának éves beszámolót küldünk részére működésünkről. Olyan rendszert kívánunk felépíteni mely eddig még nem működött széles körben. Nem az a lényeg hogy pénzt kérjünk! Sokkal fontosabb hogy ennek üzenetét eljuttassuk és megértessük azokkal a „hétköznapi” emberekkel, akik elől sok esetben eltitkolják azt, amiben mi hiszünk. Eltitkolják, s ez által talán nem is tudják a hétköznapinak titulált emberek, hogy nem azok! Nincsenek hétköznapi emberek, csakis olyanok, akik akarnak, vagy nem akarnak jót tenni. S ez nem csak adományt jelent! A mosoly? Az jó! Egy kedves szó, a biztatás? Az is jó! A céljaink és a lehetőség szóbeli továbbadása másoknak? Az szintén jó! Nagyon sok jót képes adni a civil társadalom, s mi erre kívánjuk őket újra emlékeztetni. Ugyanis az összefogás számunkra valóban nem azt jelenti, hogy pár embert meggyőzünk és pénzt kérünk tőle. Ha más emberek is elkezdenek hinni a nemes törekvéseinkben, ha ezeket továbbadják, támogatják, örülnek neki, elismerik, az már elég, s az már bevonzza mindazon profán szükségletet is, mely természetesen a működéshez elengedhetetlen. Arra törekszünk, hogy tagjainkkal kommunikáljunk, s megszolgáljuk bizalmukat. Ezáltal a Jóra Való Törekvés Klubtagság sokkal többről szól és sokkal tartalmasabb, mint bármelyik „VIP klubtagság”. Amennyiben tagságunk eléri az 500 főt, a klubtagok számára évente ingyenes gálaesttel és állófogadással kívánjuk erősíteni a kötelékeket.

Hálásan köszönjük, ha megtisztel bizalmával és csatlakozik a Jóra Való Törekvés Klub elismerésre méltó, nemes közönségéhez!

Az alábbi űrlap kitöltésével kérvényezheti a klubtagságot: