Álmodj csak!

A Jóra Való Törekvés Alapítvány egy olyan online felület létrehozásán is fáradozik, melyen keresztül 14 év alatti beteg vagy hátrányos helyzetű kisgyermekeknek az álmait ismerhetjük meg. A megismerés azt a célt szolgálja majd, hogy egy-egy esetben azokat képesek legyünk megvalósítani úgy, hogy lehetőséget és felületet biztosítunk a gyermekeknek az alkotásra legyen szó, rajzolásról, festésről, barkácsolásról, zenéről, fotózásról vagy bármi egyéb kreativitásról.

Hisz minden gyermek tehetséges, s minden gyermeknek vannak álmai!

Hiszünk abban, hogy megfelelő kapcsolatrendszerrel, hozzáállással, energiával nagyon is sok álom megvalósítható és nem kizárólagosan pénz kérdése minden! Az alkotásokat árverés formájában tesszük majd közzé, többszereplőssé változtatva ezt a jótékony kezdeményezést. A siker érdekében nemcsak anyagilag, hanem kapcsolati tőkével is segíteni kívánunk a szervezetünk által.

A célunk nem egyfajta álszerény mutogatás, a szenzációkeltés, vagy az álmok „felhasználása”! Csakis az álmok alázattal való megvalósítására, a szülőkkel és az érintettekkel való maximális együttműködésre, és a kontrollált becsületes kivitelezésre törekszünk.